RoKi teki kaksi uutta pelaajasopimusta

Jääkiekon Mestiksessä pelaava Rovaniemen Kiekko on kirjoittanut kauden mittaiset sopimukset hyökkääjä Juhani Tammisen ja itävaltalaisen puolustajan Marco Zorecin kanssa. RoKilla on tällä hetkellä sopimus yhden maalivahdin, neljän puolustajan ja seitsemän hyökkääjän kanssa.

urheilu
RoKin logo
Rovaniemen Kiekko RoKi logoRoKi

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Juhani Tamminen on pelannut viimeiset neljä kautta Suomi-sarjaa Forssan Palloseurassa. Hän sai tililleen 146 ottelussa tehot 75+123=198.

Viime kaudella Tamminen oli koko Suomi-Sarjan pistepörssin viides tehoilla 19+33=52. 25-vuotiaalla hyökkääjällä ei ole aiempaa kokemusta Mestiksestä.

Marco Zorec siirtyy RoKiin kotimaastaan Itävallasta, jossa isokokoinen (194cm, 97kg) puolustaja on pelannut koko uransa. Zorec on pelannut sekä Itävallan korkeimmalta että toiseksi korkeimmalta sarjatasolta, ja tililtä löytyy myös nuorten MM-kisat vuodelta 2010.

Zorecin sopimus sisältää koeajan elokuun loppuun.

– Tamminen on ollut vuosia Suomi-sarjan kärkihyökkääjiä, ja hänellä on potentiaalia olla sitä myös Mestiksessä. Zorec haluaa seuraavan askeleen urallaan ja näkee Mestiksen hyvänä paikkana kehittyä. Uskon, että hän tulee olemaan tärkeä osa meidän puolustusta, sanoo manageri Jani Mikkola RoKin tiedotteessa.