Kolme nuorta kateissa Lapista

Lapin poliisilaitoksen alueelta on kateissa kolme alaikäistä nuorta, jotka ovat jättäneet palaamatta asuinpaikkoihinsa. Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja näistä nuorista. Kaikki havainnot voi ilmoittaa hätäkeskukseen numeroon 112.

kadonnut henkilö

*Joni Santamäki *on ollut tavoittamattomissa 19.6. lähtien. Santamäki on liikkunut ainakin Hetan ja Muonion alueella.

Santamäki on 17-vuotias, noin 180cm pitkä ja hoikkavartaloinen. Hiukset ovat tummat, kihartavat ja pitkähköt. Hän pukeutuu löysiin farkkuihin ja huppareihin.

*Jarkko Nevala *on jättänyt palaamatta asuinpaikkaansa 19.6. Katoamishetkellä kaljupäisen Nevalan hiukset ovat nyt jo mahdollisesti kasvaneet.

17-vuotias ja noin 175–180-senttinen Nevala pukeutuu yleensä tummiin huppareihin ja pitää huppua päässään, toisessa korvassa on lävistys ja toisessa korvassa pieni kultainen koru.

Paula Räisänen on jättänyt palaamatta asuinpaikkaansa 1.7. poistuttuaan sieltä kello 17. Hän liikkuu todennäköisesti Kemijärven alueella.

Räisänen on 17-vuotias, noin 175 cm pitkä ja hoikka. Hänellä on tummat, pitkät ja paksut hiukset, jotka viimeksi tavattaessa olivat myös kiharretut. Hän on oli poistuessaan pukeutunut mustiin, tiukkoihin housuihin ja mustaan toppiin. Räisäsellä on luultavasti mukanaan iso mustavalkoinen käsilaukku ja musta takki.