1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Tunnettu ruotsalaislaulaja osallistui eukonkannon MM-kisoihin: Luulin, että se olisi helppoa

Ruotsin suosituimpiin laulajiin lukeutuva Lena Philipsson joutui tyytymään 12. sijaan.

Kotimaan uutiset
Lena Philipsson.
Lena Philipsson ja Pierre Leander olivat tyytyväisiä suoritukseensa, vaikka mitalisijat jäivät vain haaveeksi.Lena Philipsson Facebook sivu.

Sonkajärven eukonkannon maailmanmestaruuskisat ovat saaneet tänä vuonna tavallista suuremman huomion Ruotsissa, sillä kisaajien joukossa oli maan tunnetuimpiin laulajiin lukeutuva Lena Philipsson.

Ennen kisaa 49-vuotias Philippson uhosi aikovansa voittaa maailmanmestaruuden yhdessä 41-vuotiaan poikaystävänsä Pierre Leanderin kanssa. Leanderin mukaan Philipsson oli jopa uhannut, ettei suostu poistumaan Suomesta ilman mitalia. Pariskunta ei kuitenkaan saavuttanut mitalisijaa, vaan joutui tyytymään 12. sijaan.

– Ei tullut mitalia, mutta ei se haittaa, Leander vakuutti kisan jälkeen Aftonbladet-lehdelle.

– Olen hiton iloinen, että selvisimme siitä. Luulimme, että mitalin saaminen olisi melko helppoa, mutta rata osoittautuikin odotettua rankemmaksi. Siellä vilisi pitkiä lihasvuoria pikkuriikkisten tyttöystäviensä kanssa, Philipsson kirjoittaa Facebook-sivullaan julkaisemassaan viestissä.

Pariskunta kehuu eukonkannon MM-kisojen olleen hauska kokemus, mutta uutta yritystä he eivät aio ensi vuonna tehdä.

Yli 30 vuotta laulajanuraa tehneen Lena Philipssonin tunnetuimpia hittejä ovat Det gör ont, Kärleken är evig, Dansa i neon _ja _Han jobbar i affär. Hän edusti Ruotsia Euroviisuissa vuonna 2004.

Lue seuraavaksi