Charlotte Elizabeth Dianan kastejuhla kokosi kuninkaallisen perheen yhteen

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen tyttären suurta juhlaa vietettiin samassa kirkossa, jossa prinsessa Diana aikoinaan kastettiin.

Englannin kuningasperheen uusin jäsen, prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen tytär prinsessa Charlotte Elizabeth Diana on kastettu. Pikkuprinsessan kastejuhlaa vietettiin perhepiirissä kuningatar Elisabet II:n omistaman Sandringhamin linnan tiluksilla sijaitsevassa St. Mary Magdalenen kirkossa.

Kirkko on sama, jossa prinsessa Charlotten vuonna 1997 kuollut isoäiti prinsessa Diana aikoinaan kastettiin. Canterburyn arkkipiispa Justin Welby kastoi Charlotten Jordanjoen vedellä. Pikkuprinsessa oli sonnustautunut samaan kastemekkoon, jota myös isoveli prinssi George käytti. Kyseinen mekko on kopio vuonna 1841 valmistuneesta kuninkaallisesta kastemekosta.

Kuninkaallisen perheen jäsenistä yksityiseen kastejuhlaan osallistuivat kuningatar Elisabet, prinssi Philip, prinssi Charles ja herttuatar Camilla. Prinssi Harry ei voinut osallistua perhejuhlaan, sillä hän on matkalla Afrikassa.

Herttuatar Catherinen sukua edustivat vanhemmat Michael ja Carole Middleton sekä sisarukset Pippa ja James Middleton.

Prinsessa Charlotten kummeiksi pääsivät prinssi Williamin serkku Laura Fellowes ja ystävät James Meade ja Thomas van Straubenzee sekä herttuatar Catherinen serkku Adam Middleton ja ystävä Sophie Carter.