Ruisrockin löytötavaroille tavallista vähemmän kyselijöitä

Moni on kadottanut Ruisrockissa reppunsa, kännykkänsä tai jopa pyöränsä. Muun muassa niitä on tuotu maanantain aikana turkulaisiin löytötavaratoimistoihin.

Kotimaa
Ruisrockin löytötavaroita
Löytötavarat etsivät omistajiaan Ruisrockin jäljiltä.Suomen Löytötavarapalvelu

Omaisuuttaan Ruisrockin jäljiltä etsiviä on ollut tavallista vähemmän turkulaisessa löytötavaratoimistossa. Tämä on henkilökunnan mielestä erikoista, vaikka festivaalilla oli ennätysyleisö.

Toisaalta erilaista tavaraa tuotiin melkoinen määrä Varsinais-Suomen Löytötavaratoimistoon. Rokkaajien jäljiltä toimistolta on haettavissa muun muassa kännyköitä, aurinkolaseja, reppuja ja pyöriä. Esimerkiksi aurinkolaseja on tallessa noin 20 kappaletta ja laukkuja 50.

Suomen Löytötavarapalvelusta kerrotaan, että Ruisrockin jälkeen löytötavaraa tulee kolminkertainen määrä tavalliseen viikonloppuun verrattuna.

Tavaroita säilytetään kolme kuukautta ja sitten ne menevät myyntiin.

Suomen Löytötavarapalvelusta tavaroita voi kysellä arkisin kello 10.00 - 18.00 puhelimitse numerosta 0600 03391 ja lauantaisin 10.00 - 14.00. Varsinais-Suomen Löytötavaratoimiston numero on 0600 307 777 ja toimisto on avoinna maanantaisin 13 - 18, tiistaista perjantaihin kello 10 - 17.15.