Hydrauliikkatuotantoa Pirkkalan Lentokentänristeykseen

Hydrauliikkavalmistaja Dunlop Hiflex rakennuttaa uudet toimitilat Pirkkalaan. 10 miljoonaa euroa maksavaan kiinteistöön sijoittuu mm. putki- ja letkuasennelmien valmistus, samoin keskusvarasto ja noutomyymälä.

Pirkkala

Dunlop Hiflex Oy työllistää Tampereen seudulla tätä nykyä noin 50 henkeä. Vaikka ajat ovat tiukat, jatkossa väkeä saatetaan palkata lisää, parhaimmillaan parikymmentä henkeä.

Dunlop Hiflexin asiakkaita ovat esimerkiksi työkoneiden ja laivojen valmistajat. Hydrauliikkaputkien asennelmille on tiedossa kysyntää, tulevaisuudessa myös teollisuuskokoisille tuotteille.

Uusi kiinteistö yli kaksinkertaistaa tilat

Uudet tilat Pirkkalan Jasperintielle, Lentokentäntien risteykseen valmistuvat ensi keväänä. Ne mahdollistavat yhtiön mukaan myös tuotannon laajentamisen uusiin tuotteisiin tarpeen mukaisesti.

Uuteen kiinteistöön sijoitetaan valmistuksen lisäksi noutomyymälä sekä Suomen ja Viron toimintojen keskusvarasto.

Neliömetrejä uuteen paikkaan tulee yli 7000, mikä on enemmän kuin kaksi kertaa yhtiön nykyisen, Tampereella sijaitsevan toimipisteen pinta-ala.

Dunlop Hiflex on osa kansainvälistä Alfagomma-konsernia. Dunlop-merkkiset autonrenkaatkin moni tuntee, mutta tämän tuotantosuunnan konserni on ajat sitten myynyt.