Porin SuomiAreenaa voi seurata omalla tv-kanavalla

Väliaikainen kanava on katsottavissa DNA:n kaapeli- ja antenniverkossa sekä mobiililaitteissa DNA TV -palvelun kautta.

talous

Osa Porissa ensi viikolla järjestettävän SuomiAreena-tapahtuman keskusteluista näkyy yleisölle omalla valtakunnallisella tv-kanavallaan. SuomiAreena TV toimii DNA:n kaapeli- ja antenniverkossa sekä DNA TV -palvelun kautta. Kanavan ohjelmisto sisältää ajankohtaisten keskustelujen lisäksi muun muassa uutisia.

Väliaikainen tv-kanava löytyy DNA:n kaapeliverkosta kanavapaikalta 265 ja antenniverkosta paikalta 41. Suurin osa televisioista ja digibokseista löytää sen automaattisesti. Kanavan ohjelmisto alkaa maanantaina 13. heinäkuuta.

DNA:n kaapeliverkossa on noin 40 prosenttia kaikista Suomen kaapelitalouksista. Yhtiön antenniverkko puolestaan kattaa 85 prosenttia maan antennitalouksista. DNA:n antenniverkon vastaanottoon tarvitaan DNA:n verkkoon suunnattu yhtiön HD-antenni. DNA TV -palvelu toimii valtakunnallisesti sekä kodeissa että mobiililaitteissa.

SuomiAreena-tapahtumassa on ensi viikon aikana noin 160 keskustelutilaisuutta ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista. Tapahtuman järjestävät Porin kaupunki ja MTV.