"Tango kuuluu kaikille" – Välitä meille tangohetkesi tarinan tai kuvan muodossa

Seinäjoen Tangomarkkinat on vakiinnuttanut asemansa kesäfestivaalien joukossa. Millaisia muistoja sinulla on tapahtumasta? Mikä on mieleenpainuvin tangohetkesi tanssien tai tangomusiikista nauttien? Jaa meille kuvamuistosi tai tarinasi.

viihde
Tanssijoita kadulla.
Anssi Leppänen / Yle

Ensimmäiset Seinäjoen Tangomarkkinat järjestettiin vuonna 1985. Moni suomalaisen iskelmätaivaan tähti on syttynyt Tangoilla laulukilpailun kautta.

Millaisia muistoja sinulla on Tangomarkkinoilta? Nappasitko kuninkaallisen kainaloosi? Vai nautitko tangosta tanssilattialla? Tai mökillä kesäillan rauhassa?

Jaa meille tangomuistosi tämän artikkelin tai Twitterin ja Instagramin välityksellä tunnisteella #yletangoilla. Julkaisemme kuvia ja kertomuksia tähän artikkeliin. Kuvia voi välittää meille 14.7.2015 asti.

Lähettämällä kuvan suoraan Ylelle annat oikeuden käyttää, jakaa ja tarvittaessa muokata kuvaa kaikissa Ylen palveluissa joukkoistuksen yhteydessä. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia. Yksityistilanteissa kysy lupa kuvassa näkyviltä ihmisiltä. Lue tarkemmat kuvajoukkoistusten pelisäännöt:
http://yle.fi/uutiset/ylen_kuvajoukkoistusten_pelisaannot/7774804

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.