Poliisi etsii kadonnutta 82-vuotiasta miestä Kokkolassa

Pyörälenkiltä Kokkolassa kadonnut mies on noin 180 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Yllään hänellä on harmaa pusero, jossa on ohut punainen raita. Hän sairastaa muistisairautta ja diabetesta.

Kotimaa

82-vuotias mies lähti keskiviikkoaamuna kello 7 aikaan tavanomaiselle pyörälenkilleen Pellaksentieltä. Hänen oli tarkoitus palata kotiin tunnin kuluttua.

Poliisin mukaan mies ei ole kuitenkaan palannut kotiinsa. Hänen liikkeistään ei ole myöskään havaintoja. Poliisi etsii miestä yhdessä vapaaehtoisten etsijöiden ja omaisten kanssa Kokkolassa.

Kadonnut on noin 180 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Yllään hänellä on harmaa pusero, jossa on ohut punainen raita. Päässään hänellä on harmaa lippalakki ja jalkineina mahdollisesti lenkkikengät. Miehen polkupyörä on kirkkaan sininen tai tumman sininen.

– Hän on fyysisesti melko hyvässä kunnossa, mutta sairastaa muistisairautta ja diabetesta, joihin tarvitsee lääkitystä, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot, jotka liittyvät miehen liikkeisiin tai hänen käyttämäänsä polkupyörään.

Havainnot pyydetään Pohjanmaan tilannekeskuksen vihjenumeroon 050 4563503 tai tike.pohjanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).