Paikallinen Maya Paakkari korvaa Anna Abreun Rotuaari Pikinikissä

Anna Abreu joutui peruamaan Oulun keikkansa kovan kuumeen takia. Maya & Frosen Hippies aloittaa lauantain Rotuaari Piknikin. Pariisin Kevät jatkaa ja illan päättää Maija Vilkkumaa.

musiikki
Kemiläinen blueskitaristi Tepa Lukkarinen säesti oululaislähtöistä Maya Paakkaria, jotka esiintyvät Chillout-ravintolassa. 8. heinäkuuta veden lämpötilaksi mitattiin +22.YLE / Juha Peltoperä

Oululaisen keskikaupunkifestivaali Rotuaari Piknikin promoottori Ilpo Sulkala on tyytyväinen, että sai Maya Paakkarin esiintymään pikahälytyksellä lauantaille 11.7. Anna Abreu ilmoitti sairastumisestaa perjantaina.

– Olemme tyytyväisiä, että saimme näinkin kovan luokan artistin esiintymään keskellä kesän kiivainta keikkarupeamaa, kertoo promoottori Sulkala Rotuaari Piknikin nettisivuilla.

– Abreun peruutus oli Rotuaari Piknikin 16-vuotisen uran toinen, eli harvinaistahan tämä onneksi on, jatkaa Sulkala.

Maya ja Frosen Hippies esittää rock-klassikoita. Maya Paakkari osallistui Nelosen Voice of Finland- ohjemassa vuonna 2013.

Maya Paakkari on lähdössä Euroopan kiertueelle Playing God -rock-oopperan mukana. Oopperan ensiesitys oli New Yorkin Broadwaylla keväällä 2014.

Kävijämäärä nousee yli 8000:n

Promoottori Ilpo Sulkalan mukaan tämän vuotinen festivaali on kävijämäärältään tyydyttävä.

– Tietenkin olisi voinut olla enemmänkin kävijöitä, parhaimmillaan on päästy yli 10 000:n, mutta nyt on näin. Sääkin on saanut pinetä alakuloa aikaan. Toisaalta ne jotka ovat tulleet Piknikkiin, ovat olleet tyytyväisiä ja hyvällä fiiliksellä, kertoo Sulkala.

Perjantain Piknik oli loppuunmyyty. Sanni, Kaija Koo ja Haloo Helsinki vetivät yli 3000 kävijää.

Lisätty klo 10.40 promoottori Ilpo Sulkalan kommentteja Abreun peruutuksesta ja kävijämäärästä.