1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Harmaat pantterit ojensivat nuorisoa – Yle Tampere seurasi kaljakellunnan sujumista

Tampereelle suunniteltu kaljakellunta sai niin viranomaiset, kaupungin kuin lähiasukkaat varpailleen. Kertaalleen jo peruttu tapahtuma keräsi vain muutamia kellujia Suolijärvelle.

Hervannan eläkeläisten Harmaat Pantterit -ryhmä oli saapunut Suolijärvelle valvomaan kaljakellujien edesottamuksia. Kuva: Yle Tampere

Tampereella Hervannan Suolijärvellä käynnistyi kiistelty kaljakellunta lauantaina puolilta päivin. Aiemmin mm. Vantaalla järjestetty tapahtuma toteutui ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Oluen juontiin ja vesistössä erilaisilla kelluntavälineillä lillisimeen perustuva tapahtuma on herättänyt kohua ja vastustusta, sillä sen pelätään aiheuttavan alueelle häiriötä ja vahinkoa vesistölle. Kaljakelluntaa vastustavat asukkaat valtasivat Suolijärven uimarannan itselleen lauantaina.

Yle Tampere seurasi, mitä Suolijärvellä tapahtui.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.