Rallien aikaan jäljellä enää yksittäisiä majoituspaikkoja

Jyväskylän MM-rallit ovat jälleen täyttämässä Jyväskylän seudun majoituspaikat. Esimerkiksi keskustassa sijaitsevat hotellit ovat jo täynnä.

hotellit

Ensi viikolla käynnistyvien rallien myötä Jyväskylässä on enää saatavissa yksittäisiä vuodepaikkoja. Keskustassa sijaitsevat hotellit ovat täynnä, mutta paikkoja on jonkin verran vapaana vielä kesähostelleissa ja yksityishenkilöiden mökkimajoituksissa.

Rallikansa tekee majoituspäätöksensä viime tipassa.

– Vuosi vuodelta aina vain myöhemmin kysytään majoitusta. Tässä vaiheessa alkaa olla hyvin täyttä, koska rallit ovat jo sen verran lähellä, toteaa myyntineuvottelija Anne Heinonen Jyväskylä Bookingista.

Vaikka keskustan hotellit ovat täynnä, kannattaa peruutuspaikkoja kysyä suoraan hotelleista. Jonkin verran vapaita paikkoja on vielä kesähostelleissa sekä muutamassa yksityishenkilöiden tarjoamassa mökkimajoituksessa.

Rallivieraiden majoitustoiveet ovat hyvin perinteisiä vuodesta toiseen. Isojen tallien organisaatiot suosivat hotellimajoitusta, yksityiset henkilöt etsivät edullisempia vaihtoehtoja hostelleista ja kotimajoituksesta.