Seikkailupuiston kesä alkoi vilkkaasti vaikeuksista huolimatta

Seikkailupuisto Huima on ollut auki pian pari viikkoa. Kävijöitä on ollut Santasportin mukaan hyvin, vaikka puisto ei ole aivan täynnä ollutkaan. Santasport ei ole asettanut tälle kesälle suuria tavoitteita. Keskimäärin 50 kävijää päivässä on hyvä tulos. Ensi kesälle odotetaan enemmän kävijöitä, kun puistoa markkinoidaan esimerkiksi ryhmille.

Santasport
Seikkailupuisto
Meri Marjala / Yle
Seikkailupuisto
Seikkailupuiston ohjelmapalveluvastaavan Niina Pölläsen haastattelu ja kuva: Meri Marjala /Yle
Seikkailupuisto
Meri Marjala / Yle

Seikkailupuisto Huiman kesää on kulunut kohta kaksi viikkoa. Kävijöitä on ollut päivittäin noin 50. Puistoon kuitenkin menisi vielä saman verran lisää seikkailijoita, sillä varastossa on varusteet sadalle asiakkaalle.

Seikkailupuiston omistaja Santasport on kuitenkin tyytyväinen, sillä tänä kesänä seikkailupuistolta ei vielä odoteta suurta menestystä.

– Rakennustöiden aikana oli monia epävarmuustekijöitä, joten emme voineet päättää edes virallista avajaispäivää kovin aikaisessa vaiheessa, ohjelmapalveluvastaava Niina Pöllänen sanoo.

Puistoa ei ole mainostettu vielä erilaisille ryhmille. Ensi kesänä puiston odotetaan menestyvän tätä vuotta paremmin. Pölläsen mukaan 95 kävijää päivässä olisi sopiva tavoite.

Missä varusteet

Epävarmuus jatkui melkein avajaispäivään asti. Yksi varustelähetys oli saapumatta vielä edellisenä päivänä, mutta se kuitenkin ehti avajaisiin. Vaikeuksista huolimatta puisto avattiin lauantaina 11. heinäkuuta kello 12. Sadalle ensimmäiselle kävijälle oli luvattu ilmainen sisäänpääsy.

Porukkaa alkoi kerääntyä puiston edustalle tuntia ennen avajaisia. Kun puisto avattiin, ovella oli 50 innokasta kiipeilijää odottamassa.