1. yle.fi
  2. Uutiset

Jättikonsertti aiheutti ruuhkia, poliisi otti runsaasti kiinni päihtyneitä juhlijoita

AC/DC:n konsertti ruuhkautti liikennettä Hämeenlinnan keskustassa ja vanhalla 3-tiellä tänään. Ilta on sujunut poliisin mukaan ilman suurempia järjestyshäiriöitä, vaikka konserttialueelta on otettu kiinni useita päihtyneitä henkilöitä.

kulttuuri
Autoja jonossa kaupungin keskustassa.
Iltapäiväruuhkaa Paasikiventiellä Hämeenlinnassa.Nina Keski-Korpela / Yle

AC/DC:n jättikonsertin ilta Hämeenlinnassa on sujunut toistaiseksi rauhallisesti, kerrotaan Hämeen poliisista. Alkuillan aikana liikenne ruuhkautui jonkin verran kaupungin keskustassa ja vanhalla kolmostiellä, jonka varrelle oli järjestetty pysäköintitilaa henkilöautoille.

– On joutunut hetken aikaan seisomaan, mutta odotus on ollut muutamia minuutteja. Päivällä myös Paasikiventie keskustassa ruuhkautui yhdessä vaiheessa, mutta ruuhka saatiin purettua, kertoo komisario Tarja Lindstedt.

Tapahtumajärjestäjä tiedotti jo aiemmin illalla Visamäen pysäköintialueen olevan lähes täynnä ja suositteli käyttämään julkisia kulkuvälineitä.

Poliisi kertoo, että konserttialueelta on jouduttu ottamaan kiinni useita päihtyneitä henkilöitä, jotka on toimitettu poliisin säilöön. Suuremmilta järjestyshäiriöiltä on kuitenkin vältytty.

Poliisi on varautunut suurkonserttiin ennakkoon lisäämällä partioiden määrää selvästi.

– Moninkertaisesti on tavalliseen keskiviikkoyöhön verrattuna, ja myös enemmän kuin normaalina viikonloppuna, Lindstedt sanoo.

Lue seuraavaksi