Saatana saapui Detroitiin ja pelästytti osan kaupunkilaisista

Joukoittain kristittyjä kokoontui rukoilemaan samaan aikaan kun sadat ihmiset jonottivat nähdäkseen kohua herättäneen Baphomet-patsaan. Patsas on vastalause julkisilla paikoilla oleville kristillisille monumenteille.

Ulkomaat

Saatanallista Baphomet-hahmoa esittävä patsas on aiheuttanut kohun Yhdysvaltain Detroitissa. Osaa kaupungin asukkaista patsas on järkyttänyt niin paljon, että patsas päätettiin asettaa näytille suljetulle alueelle. Patsaan teollisuusrakennuksessa oleva sijaintipaikka ilmoitettiin mielenosoitusten pelossa vain hetki ennen paljastustilaisuuden alkua.

Samaan aikaan, kun sadat ihmiset jonottivat päästäkseen näkemään kohutun patsaan, kokoontuivat monet kristityt rukoilemaan suojautuakseen kaupunkia uhkaavalta pahuudelta.

Vuohen päällä ja ihmisen vartalolla varustettua hahmoa esittävä patsas siirrettiin Detroitiin sen jälkeen, kun sen pystyttäminen Oklahoma Cityyn estettiin. Satanic Temple -ryhmittymä halusi pystyttää patsaan Oklahoman osavaltion hallintorakennuksen edustalle vastalauseena paikalla olevalle Raamatun kymmentä käskyä esittävälle monumentille.

Nyt Satanic Temple -ryhmittymän toiveena on viedä patsas Arkansasin Little Rockiin, jonne on päätetty pystyttää muistomerkki kymmenelle käskylle. Satanic Temple sanoo vastustavansa sitä, että kristillisiä monumentteja on julkisilla paikoilla.