Oulun grillitappelussa käytettiin myös käsiasetta

Keskiviikkona Oulussa sattuneessa joukkotappelussa käytettiin käsiasetta. Yksi henkilö on sairaalahoidossa, ampumisessa ei vahingoittunut kukaan.

Kotimaa

Oulun Limingantullissa eilen tapahtuneessa joukkotappelussa on ammuttu käsiaseella, kerrotaan Oulun poliisista. Aseella ammuttiin kaksi laukausta, jotka eivät kuitenkaan osuneet kehenkään osapuolista. Poliisi selvittää nyt yritettiinkö aseella osua johonkin ihmiseen. Kahakassa käytettiin pahoinpitelyyn myös pesäpallomailaa ja autoa.

Limingantullissa grillillä tapahtui eilen useiden ulkomaalaistaustaisten henkilöiden välinen tappelu, jossa ainakin yhtä ihmistä pahoinpideltiin. Poliisi on ottanut kiinni kaikki tapauksessa osallisena olleet miehet. Neljä miestä on poliisin hallussa ja pahoinpitelyn uhriksi joutunut henkilö on edelleen sairaalassa saamassa hoitoa.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä ampuma-aserikoksena, törkeänä pahoinpitelynä, törkeänä vaaratilanteen aiheuttamisena sekä tapon yrityksenä.

Grillillä selviteltiin pidempään jatkunutta kaunaa

Poliisilla on tällä hetkellä vahva käsitys, että kyseessä oli kahden ryhmän pidempään jatkunut kauna, joka purkautui keskiviikon yhteenottoon. Kiinni otetut ovat 1980- ja 1990-luvuilla syntyneitä ulkomaalaistaustaisia miehiä.

Poliisi ei sano suoraan minkälaiset osapuolet tappelussa oli mukana, mutta toinen osapuoli oli heidän mukaansa "selvästi alakynnessä" ja useampi henkilö osallistui nyt sairaalassa olevan henkilön pahoinpitelyyn.