Puukotus pitseriassa Oulussa – yhteyttä aiempaan ampumavälikohtaukseen tutkitaan

Poliisi tutkii Oulun Kaijonharjussa torstai-iltana tapahtunutta puukotusta ja tappelua pitseriassa. Yksi epäilty on vielä kateissa.

Kotimaa

Oulun Kaijonharjussa sattui ennen iltakymmentä torstaina puukotus. Poliisin alustavien tietojen mukaan kolme miestä tappeli pitserian henkilökunnan tiloissa. Yksi osallisista on ravintolan työntekijä ja kaksi muuta osallista oli tullut ravintolaan.

Poliisit löysivät tapahtumapaikan läheisyydestä kaksi tapahtumaan miestä, joista toista oli lyöty teräaseella. Hänellä ei polisiin mukaan ole hengenvaaraa. Yksi epäilty on edelleen kateissa.

Poliisi selvittää myös, onko tällä tappelulla yhteys Oulun Limingantullissa keskiviikkoiltana sattuneeseen ampumavälikohtaukseen ja joukkotappeluun. Limingantullissa oli useiden ulkomaalaistaustaisten henkilöiden välinen joukkotappelu, jossa oli ammuttu käsiaseella ja ainakin yhtä ihmistä oli pahoinpidelty pesäpallomailalla.

Poliiiin mukaan näyttää vahvasti siltä, että ainakin Limingantullin tapauksessa kyseessä oli kahden ryhmän pidempään jatkunut kauna.