Naista ammuttiin ilmakiväärillä käteen Joensuussa

Naista ammuttiin ilmakiväärillä käteen Joensuun Niinivaaralla sunnuntaina. 31-vuotias nainen oli ollut kävelemässä Kulmalankatua 8-vuotiaan lapsensa kanssa, kun yhtäkkiä läheisen kerrostalon suunnalta oli kuulunut laukausten ääniä. Poliisi otti teosta kiinni 32-vuotiaan miehen.

Kotimaa

Naista ammuttiin ilmakiväärillä käteen Joensuun Niinivaaralla sunnuntaina. Hätäkeskus sai ilmoituksen naiseen kohdistuneesta ammuskelusta Kulmalankadulla noin puolen päivän aikoihin. Paikalle meni useita poliisipartioita ja ambulanssi.

Paikan päällä selvisi, että 31-vuotias nainen oli ollut kävelemässä Kulmalankatua 8-vuotiaan lapsensa kanssa, kun yhtäkkiä läheisen kerrostalon suunnalta oli kuulunut laukausten ääniä. Yksi laukauksista osui naisen kämmeneen.

Poliisin paikalla ollessa lähtistöllä olevan kerrostalon asunnosta kuului edelleen laukasten ääniä ja poliisi sai paikallistettua kohdeasunnon.

Poliisi otti asunnosta kiinni 32-vuotiaan miehen, joka on asunnonhaltija. Poliisi takavarikoi teossa käytetyn ilmakiväärin.

Tekoa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä, vaaran aiheuttamisena, törkeänä vahingontekona ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.