Yökerhossa ammuskeltiin Kanadassa, kaksi kuollut

Torontolaisessa yökerhossa aamuyöstä alkaneessa ammuskelussa haavoittui lisäksi kolme ihmistä. Yökerhossa oli esiintynyt torontolainen räppäri Drake, mutta ei ole tiedossa, oliko hän paikalla.

Ulkomaat

Torontossa Kanadassa kaksi ihmistä on kuollut ja kolme haavoittunut ammuskelussa yökerhossa ja sen ulkopuolella, poliisi kertoo.

Kuolleet ovat 20-vuotias mies ja 30-vuotias nainen. Poliisi epäilee haavoittuneita voivan olla muitakin kuin kolme sairaalaan vietyä, ja kehottaa heitä ottamaan yhteyttä, kertoo muun muassa uutiskanava CTV (siirryt toiseen palveluun).

Ammuskelu alkoi kolmen jälkeen aamuyöstä paikallista aikaa yökerhossa ja jatkui kadulla. Yökerhossa oli ollut OVO-festivaalin jatkot, joissa esiintyi torontolaisräppäri Drake. Ei ole tiedossa, oliko hän yökerhossa ammuskelun aikaan. Yökerho oli pian sulkemassa ovensa.

Poliisin mukaan ainakin yhtä uhria ammuttiin yökerhon sisällä, minkä jälkeen ammuskelu jatkui kadulla. Paikan ulkopuolella oli jo ammuskelun alkaessa poliiseja, mutta he eivät ampuneet laukaustakaan, poliisin edustaja sanoo.

Ketään ei ole toistaiseksi pidätetty. Epäiltyjen määrää tai ammuskelun syytä ei toistaiseksi tiedetä.

Saman yökerhon edessä ammuttiin 28-vuotias mies OVO-festivaalin aikana vuosi sitten.

Lähteet: AP, Yle Uutiset