Vellu Ketola Kummolan seuraajaksi?: "Vielä ennenaikaista tarinointia mutta CV riittää"

Jääkiekkoliiton puheenjohtajan paikka kiinnostaa kiekkolegenda Veli-Pekka Ketolaa. Yle Satakunnan tavoittama Ketola sanoo kuitenkin, että hän ei ole tehnyt vielä päätöstä paikan hakemisesta. Ilta-Sanomat kertoo, että Ketolalta on kysytty kiinnostusta Kalervo Kummolan seuraajaksi.

urheilu
Veli-Pekka Ketola
Veli-Pekka KetolaPäivi Meritähti / Yle

Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtajapeliin on tulossa uusi vahva nimi. Porilainen kiekkolegenda Veli-Pekka Ketola kertoo, että puheenjohtajan paikka kiinnostaa mutta hän korostaa, että mitään päätöksiä paikan hakemisesta ei ole vielä tehty.

– Tämä on ehkä vähän ennenaikaista tarinointia. Määrätyt kiekkopiirit ovat lähestyneet. Siitä on ollut keskustelua voisinko lähteä tähän. Olen luvannut harkita mutta vastausta en ole antanut, sanoo Yhdysvalloista Lake Placidista pikkuleijonien turnausmatkalta Yle Satakunnan tavoittama Ketola.

Ketola toimii alle 20-vuotiaiden kiekkomaajoukkueen joukkueenjohtajana.

Ilta-Sanomat kertoo, että Ketolan kiinnostusta Jääkiekkoliiton johtoon ovat kysyneet hänen maajoukkueaikaiset pelikaverinsa Juhani Tamminen ja Juha Rantasila.

– Olen tästä jossakin määrin imarreltu. CV tuntuu riittävän. Mutta pitää tässä syksyn aikana keskustella miten asioissa edetään.

Kalervo Kummola on johtanut Jääkiekkoliittoa vuodesta 1997 saakka. Jääkiekkoliiton liittovaltuusto valitsee uuden puheenjohtajan 28. marraskuuta.