Tohmajärven tonttikampanja herättää kiinnostusta Turkissa

Tohmajärven kunnan euron tonttitarjous on kohdannut kiinnostusta Turkissa. Kunnanjohtajan mukaan nyt olisi kertarykäisyllä tilaisuus monikulttuuristaa paikkakuntaa reilusti.

Tohmajärvi
Kuvakaappaus Tohmajärven kunnan sivuilta
Yle

Tohmajärven kunnanjohtaja Olli Riikonen kertoo Facebookin Tohmis rulettaa -ryhmässä, että kunnan tonttikampanja on saanut huomiota odottamattomalta taholta.

– Tohmajärven kunnan euron tonttitarjous on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla. Tarkemmin sanoen ostamisesta kiinnostuneita on ollut erityisesti Turkista, mutta myös muualta. Olisi siis kertarykäisyllä tilaisuus monikulttuuristaa paikkakuntaa reilusti.

Olisi siis kertarykäisyllä tilaisuus monikulttuuristaa paikkakuntaa reilusti.

Olli Riikonen

– Yhteydenottoja alkoi tulla sähköpostitse ja Facebookin kautta heinäkuun loppupuolella ja nyt pitäisi sitten miettiä, mitä näille vastataan.

Ohessa linkki (siirryt toiseen palveluun)turkkilaiseen verkkojulkaisuun ja Google-kääntäjän siitä tuottamaan suomennokseen, opastaa Riikonen:

"In Suomessa "dirt halpa" maa

Sijaitsee Suomessa vuonna Karal Tohmajarvi aarre kaupungissa, se korotettiin euron myyntiä kunnan Tohmajarvi kaupunki aarre Suomessa, otettiin myyntiin alkaen eurosta.

Mukaan Ruotsin valtion televisio SVT ilmoiteta, Tohmajarvi kunta työntekijät estää väestön väheneminen, treasury maita ottamaan maahanmuuton kaupunkiin kellui euroa.

Kaupunginjohtaja osoittaa, että perheet yrittävät vetää kaupunkiin Olli Riikonen, aarreaitta, joka tekee maan vesi, sähkö ja viemäri palvelut sanoi käyttöönotto vapaan tahdon. Riikonen, symbolinen maan hinta alueella, velvollisuus tehdä kotiin kahden vuoden kuluessa, muuten sanat lisättäisiin takaisin maahan.

Pinta-ala on 895,35 neliökilometriä, väestö 4 800 Tohmajarvi kaupunki, joka sijaitsee maan pohjoisosassa Karal."