Asiaa torilta! – Laukontorin avoin keskustelutapahtuma suorana Yle Areenassa

Yle on vahvasti mukana Asiaa torilta! -tapahtumassa Tampereen Laukontorilla torstaina. Yle Tampere välittää tunnelmia radiossa, televisiossa ja netissä tapahtuma striimataan kokonaisuudessaan Yle Areenassa.

Kotimaa
Asiaa torilta -logo
Asiaa torilta -tapahtuma järjestetään Laukontorilla torstaina 6.8.2015 klo 13-18.30. Yle

Tampereen Laukontori täyttyy torstaina kiinnostavista paneelikeskusteluista ja lastenohjelmista. Tammerkoski-laivan kannella järjestettävä, kaikille avoin Asiaa torilta! -keskustelutapahtuma yhdistää ammattilaiset ja kansalaiset keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Kello 13 alkava tapahtuma kestää 18.30 asti.

Tapahtuma liittyy Tampereella parhaillaan käynnissä oleviin Tampereen Teatterikesään ja audiovisuaalisen alan Media & Message -sisältökonferenssiin.

– Tapahtuma on suunniteltu näiden kahden tapahtuman, Aamulehden, Ylen ja Tampereen kaupungin ja kesken, kertoo Ylen Mediapolis-päällikkö Minna Tiihonen.

– Pilotoimme, mitä saamme aikaan, kun yhdistämme voimamme ja järjestämme kimpassa koko perheen ohjelmaa ja kiinnostavia paneelikeskusteluja.

Yhteistyön lopputulos nähdään Laukontorilla. Iltapäivän tapahtumat ovat nähtävissä myös suorana live-lähetyksenä Yle Areenassa.

Tavataan torilla tai Areenassa!

Pilotoimme, mitä saamme aikaan, kun yhdistämme voimamme ja järjestämme kimpassa koko perheen ohjelmaa ja kiinnostavia paneelikeskusteluja.

Minna Tiihonen

– Yle haluaa tarjota päivän ohjelman myös Tampereen ulkopuolelle. Yle Areenan kautta sitä voi seurata vaikka kännykästä omalla lomalaiturilla, kertoo yksi tapahtuman juontajista, Ajankohtaisen kakkosen toimittaja Salla Paajanen.

Yle Tampereen päällikkö Sinikka Tuomi odottaa tapahtumaa innoissaan.

– Tämä on hieno satsaus Yleltä. Olemme osallisena paitsi järjestäjänä niin myös isolla volyymilla välittämässä tunnelmia.

Sinikka ja Salla toteavat Ylen haluavan olla läsnä tamperelaisten arjessa.

– Siksi jalkaudummekin nyt keskelle kesäisen kaupungin ihmisvilinää Laukontorille. Toivottavasti sää suosii meitä!