1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Ylihärmässä neljän auton kolari – kolme ihmistä loukkaantui

Onnettomuuspaikalla oli teiden varsilla paljon yleisöä seuraamassa ohi menevää Power Truck Show -tapahtumaa.

Kotimaan uutiset

Pelti rytisi tänään torstaina Etelä-Pohjanmaan Ylihärmässä, kun neljä henkilöautoa kolaroi Vaasantien ja Pohjanmaanväylän risteyksessä. Vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin, mutta kolme ihmistä on viety jatkohoitoon.

Onnettomuudessa oli mukana yhteensä seitsemän ihmistä.

Päivystävän palomestarin Teemu Hautalan mukaan onnettomuus sattui noin kello kuudelta illansuussa. Kolmion takaa tullut auto oli törmännyt ensin yhteen henkilöautoon, joka oli törmäyksen johdosta ajautunut vastaantulijoiden kaistalle. Auto törmäsi vastaantulleeseen autoon, jonka perään ajoi vielä toinen samaan suuntaan matkalla ollut auto.

Kaikki kolme loukkaantunutta olivat vastaantulijoiden kaistalla olleissa autoissa.

Päivystävän palomestarin mukaan kolaripaikan lähellä oli paljon yleisöä, koska teiden varsille on kerääntynyt ihmisiä seuraamaan ohi menevää Power Truck Show -tapahtumaa. Aivan kolaripaikalla ei kuitenkaan ollut ihmisiä, joten yleisö ei ollut vaarassa liikenneonnettomuuden takia.

Pohjanmaanväylän yksi ajokaista jouduttiin sulkemaan noin tunniksi, mutta se saatiin Hautalan mukaan avattua ennen kuin Power Truck -tapahtuman rekat ajoivat ohi.

Lue seuraavaksi