Formulatähti Jenson Button tainnutettiin kaasulla ja ryöstettiin Ranskassa – saaliin arvo yli 400 000 euroa

Button, hänen vaimonsa ja kolme ystävää olivat nukkumassa vuokrahuvilallaan Sant-Tropezissa, kun varkaat tunkeutuivat sisään ja veivät muun muassa Buttonin vaimon yli 350 000 euron arvoisen kihlasormuksen. Poliisi uskoo ryöstäjien tainnuttaneen huvilassa olleet nukutuskaasulla.

urheilu
Jenson Button.
Jenson Button.Zsolt Czegledi / EPA

Brittiläinen Formula 1 -kuljettaja Jenson Button ja hänen vaimonsa Jessica Michibata on ryöstetty heidän lomaillessaan Saint-Tropezissa Ranskan rivieralla.

Varkaat murtautuivat maanantai-iltana vuokrahuvilalle, jossa pariskunta lomaili kolmen ystävänsä kanssa, ja veivät arvotavaraa, muun muassa Buttonin vaimon kihlasormuksen, Buttonin edustaja kertoo.

The Sun -lehden (siirryt toiseen palveluun) mukaan varkaiden ryöstösaaliin arvo oli yli 420 000 euroa. Pelkästään kihlasormuksen hinta oli noin 350 000 euroa, lehti sanoo.

Poliisi epäilee ryöstäjien käyttäneen kaasua

Huvilassa olleet nukkuivat, kun ryöstäjät tunkeutuivat sisään ja havaitsivat ryöstön vasta aamulla.

The Sunin mukaan poliisi epäilee, että ryöstäjät ovat saattaneet pumpata taloon nukutuskaasua ilmastointijärjestelmän kautta. Tällainen ryöstötapa näyttää poliisin mukaan olevan kasvava ongelma alueella.

35-vuotias Button edustaa McLaren-tallia. Hän asuu Monacossa. Vuonna 2009 Button ajoi maailmanmestariksi Brawn GP-tallissa.

Sunday Times (siirryt toiseen palveluun) on listannut Buttonin Britannian rikkaimmaksi urheilutähdeksi F 1 -kuljettaja Lewis Hamiltonin ja jalkapalloilija Wayne Rooneyn jälkeen.

Lähteet: AFP, Yle Uutiset