Hyppää sisältöön

Eläkeläistä epäillään useista murhista Venäjällä

Poliisi epäilee, että eläkeläisnainen on saattanut syyllistyä jopa 11 murhaan. Epäilyjen mukaan rikoksiin on saattanut liittyä kannibalismia ja okkultismia.

Uutiskanava CNN:n mukaan (siirryt toiseen palveluun) Venäjän poliisi tutkii, onko pietarilainen eläkeläisnainen syyllistynyt jopa 11 murhaan.

Poliisin mukaan nainen on tunnustanut ainakin kaksi murhaa. Poliisi sanoo, että heillä kuitenkin on todisteita, jotka liittävät naisen ainakin 11 murhaan.

Nainen on pitänyt päiväkirjaa, johon hän on kirjoittanut rikoksistaan. CNN:n mukaan poliisi tutkii, ovatko kannibalismi ja okkultismi mahdollisesti murhien motiivi. Poliisi ei ole julkistanut todisteita, jotka tukisivat väitteitä kannibalismista ja okkultismista, mutta CNN:n mukaan naisen päiväkirjassa uskotaan olevan viitteitä niihin.

Epäilty 68-vuotias nainen pidätettiin heinäkuussa sen jälkeen, kun valvontakamera oli kuvannut hänet kantamassa useita muovisäkkejä ulos asuinrakennuksesta keskellä yötä. Poliisin mukaan säkeissä oli ruumiinosia, jotka kuuluivat toiselle eläkeläisnaiselle. Tämä oli ottanut epäillyn väliaikaisesti luokseen asumaan.

Nainen käyttäytyi oudosti oikeusistunnossa ja sanoi muun muassa, että häntä "piinaa yläkerran mielipuoli, joka pakotti tappamaan".

Poliisin mukaan he käyvät nyt läpi vanhoja epäselviksi jääneitä kuolemantapauksia selvittääkseen, kuinka monta ihmistä epäilty on mahdollisesti tappanut. Poliisin mukaan uhrien joukossa voi olla naapureita, entisiä vuokralaisia ja epäillyn mies, jonka tämä ilmoitti kadonneeksi 10 vuotta sitten.

.
.