Hyppää sisältöön

Urheilijapojan varastettu mopo löytyi joen pohjasta – uusi menopeli alle talkoohengellä

Sosiaalisessa mediassa ahkerasti jaettu tarina urheilusta innostuneesta pojasta on saanut synkän käänteen. Pojalta urheiluleirin aikana varastettu mopo löytyi joesta käyttökelvottomana. Nyt nuorukaiselle aiotaan hankkia talkoilla uusi menopeli.

Kuva: Jani Söderling

Tuhansia jakoja Facebookissa saanut tarina urheiluintoisesta pojasta ja hänen varastetusta mopostaan on saanut ikävän käänteen.

Mopo löydettiin lopulta Kokemäenjoen pohjasta. Icehearts-vetäjä Jani Söderlingin mukaan vedestä ongitusta moposta tuskin menopeliä saa.

– Siinä ei ole enää satulaa eikä sarvia. Muutenkin mopo on uinut joessa muutaman päivän, joten siitä voi sitten kuvitella, missä kunnossa se on. Syyllisistä ei ole tietoa, vain joitain pieniä vihjeitä, Söderling toteaa.

50 kilometrin matka treeneihin

Tarina alkoi, kun Icehearts-joukkueen vetäjä Jani Söderlingin oli saanut puhelun nuorelta mieheltä, joka oli valmis käymään harjoituksissa 50 kilometrin päästä mopollaan vaikka räntäsateessa. Pojan ollessa Iceheartsin leirillä mopo oli varastettu.

Somekansan keskuudessa juttua on jaettu lähes 9 000 kertaa ja se innoitti jo ennakkoon ihmisiä auttamaan uuden menopelin hankinnassa, jos mopoa ei löydetä.

– Saamme suurella todennäköisyydellä uuden menopelin pojalle. Talkoisiin osallistuu yksityishenkilöitä sekä pari yritystä ja tällä viikolla tukijoukot vahvistuvat edelleen.