Pyöräilijään Töölössä törmännyttä autoilijaa epäillään surmasta

Keski-ikäistä miesautoiljaa epäillään surmasta Töölön keskiviikkoisen, pyöräilijän kuolemaan johtaneen törmäyksen takia. Vaihtoehtoinen rikosnimike on törkeä kuolemantuottamus. Poliisi esittää miestä vangittavaksi viimeistään huomenna.

Kotimaa
"Haamupyörä" jätettiin tapahtumapaikalle Tukholmankadun ja Mannerheimintien risteykseen autoilijan ja pyöräilijän törmäyksessä menehtyneen pyöräilijän muistoksi perjantaina.
"Haamupyörä" jätettiin tapahtumapaikalle Tukholmankadun ja Mannerheimintien risteykseen autoilijan ja pyöräilijän törmäyksessä menehtyneen pyöräilijän muistoksi.Jussi Nukari / Lehtikuva

Henkilöautollaan pyöräilijää töytäissyttä miestä epäillään myös liikennepaosta, koska hän poistui paikalta törmäyksen jälkeen.

Helsingin poliisi tekee miehestä vangitsemisvaatimuksen viimeistään lauantaina, vahvistaa ylikomisario Tuomo Lotta. Muutoin poliisi on tutkinnasta vaitonainen.

Silminnäkijöiden kertoman mukaan autoilija töytäisi pyöräilijää tarkoituksella Tukholmankadun ja Mannerheimintien risteyksessä. Pyöräilijä kuoli vammoihinsa Töölön sairaalassa eilen torstaina.