Pohjoisen lupsakka meininki iski koomikkoon – Sami Hedberg kuvasi uutta tv-sarjaa Kemissä

Koomikko Sami Hedberg herätti huomiota Kemin Elonkorjuumarkkinoilla, jossa hän pyörähti kuvausryhmän kanssa. Teon alla oli miehen tähdittämä ohjelma Suomen pikaruokapaikoista.

Kotimaa
Sami Hedberg Täikön torilla
Kati Siponmaa / Yle

Kemin Täikön torilla ihmisvilinän keskellä pauhaa kemiläismiesten tarttuva nauru. Miesten nauru tarttuu Kemissä tv-sarjaa kuvaavaan konkarinaurattajaankin.

– Kemissähän ne Suomen hauskimmat koomikot ovat, stand up -lavoilta tuttu mies saa omalta hohotukseltaan sanottua.

Sami Hedberg on saanut koomikkona helposti lähestyttävän maineen ja niinpä makeasti nauravat ja juttua iskevät kemiläismiehet olivat tulleet rohkeasti juttusille, kun Sami Hedberg kuvausryhmineen pysähtyi kalakojulle.

Hedberg on otettu Kemin lupsakasta torimeiningistä ja sen hän uskoo näkyvän keväällä esitettävässä "Grillit huurussa"-sarjassaan.

Yhteisselfiet ovat työn suola

Mies oli jo ehtinyt purkittaa kohtauksia Täikön torilla hiljattain avatussa Kalles Burgerissa, mutta aikoi myös piipahtaa torin toisella puolella olevassa Jatan burgerissa, kun kuuli sen olevan kemiläisten keskuudessa suorastaan legendaarisessa maineessa.

Jatan burgerissa asioidessa kemiläinen tapa ilmaista asia on "mennään Jatalle" ja sen aikoi Hedbergkin muistaa Kemin visiitillään.

Kemissähän ne Suomen hauskimmat koomikot ovat.

Sami Hedberg

Kemin lisäksi Hedbergin tulevaan ohjelmaan tallentuu muutamien muidenkin suomalaiskaupunkien grilliruokakulttuuria.

– Ohjelmassa tutustutaan 12 kaupunkiin. Grilliruoka sopii suomalaisuuteen, muttei sitä sentään joka päivä voi syödä, tuumaa painoaan vast´ikään 20 kiloa pudottanut kansan naurattaja.

Hedberg saa poseerata ahkerasti kemiläisten kännykkäkuvissa, mutta mies pitää sitä työnsä hyvänä puolena. Niinpä tv-kameroiden hetkeksi sammuttua alkavat kännykkäkamerat välähdellä ja Hedberg väläyttää milloin kenenkin vieressä viettävimmän hymynsä.