1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kotimaan uutiset

Perussuomalaisten Olli Immonen astuu julkisuuteen – Yle näyttää suorana netissä

Perussuomalaisten medialle lähettämässä kutsussa sanotaan, että "tapaus Immonen laitetaan nyt pakettiin". Kello kymmeneltä alkavaa perussuomalaisten tilaisuutta voi seurata suorana Ylen verkkosivuilla.

Kuva: Yle

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen astuu toimittajien eteen tänään keskiviikkona. Immonen osallistuu aamulla järjestettävään perussuomalaisten tilaisuuteen.

Niin sanotulla "työmiehen tuumaustunnilla" ovat mukana myös perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho ja median itsesääntelyelimen eli Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Risto Uimonen.

– Tapaus Immonen laitetaan nyt pakettiin, median kutsussa luvataan.

Olli Immosen heinäkuussa julkaisema Facebook-kirjoitus aiheutti valtavan kohun. Englanniksi kirjoitetussa tekstissä Immonen kertoi muun muassa unelmoivansa vahvasta kansakunnasta, joka voittaa painajaisen nimeltä monikulttuurisuus.

Keskusrikospoliisi totesi elokuussa, että Immosen nettikirjoitus ei täytä rikoksen tunnusmerkkejä eikä siitä näin ollen käynnistetä esitutkintaa.

Perussuomalaisten tiedotuksesta vastaava Matti Putkonen on ollut tyytymätön median tapaan uutisoida perussuomalaisiin liittyvistä asioista. Putkonen sanoi Ylelle muutama viikko sitten puolueen aikovan ottaa juristin selvittelemään syytöksiä.

Tilaisuutta voi seurata suorana Yle Uutisten verkkosivuilla ja Yle Areenassa.