1. yle.fi
  2. Uutiset

Tomaatin kanssa suutelua, vihkisormukset leipäpussinsulkijoista – Suosikkiniksit vuosien varrelta

Pirkka-lehden niksipalstaa toimittava Anssi Orrenmaa kokosi suosikkiniksinsä. Niksit ovat ilmestyneet Pirkka-lehdessä 2000-luvun aikana sekä Orrenmaan toimittamassa Pirkan kielletyt niksit - X-files -kirjassa.

ilmiöt
Valkosipuli, tomaatti ja rei'itin.
Laura Tolonen / Yle

Sukkahousuniksi

Käytän sukkahousut kokonaan uudelleen. Kärkiosista teen matkapussit pikkutavaroille, kuten varasukille, pikkupöksyille jne. Varret käytän joustorenkaina, joilla sidon mankeloidut rullatut lakanat, pyyheliinat, paidat ym. Vyötäröresorilla voi kiinnittää sukset ja sauvat toisiinsa, sulkea pahvilaatikon ja kääriä maton rullaksi.

Uusi niksiväline

Kun joudut käymään vessassa keskellä yötä, ei paluu vuoteeseen ole helppoa, koska silmät ovat tottuneet kirkkaisiin valoihin. Estä sokaistuminen pitämällä toinen silmä kiinni. Palatessa sillä näkee mainiosti.

Työpaikkaniksi

Kätevää työpaikkajumppaa voi harrastaa esimerkiksi ison rei'ittäjän avulla. Rinta- ja hartialihaksia voit jumpata, kun puristelet sitä rinnan edessä kiinni ja auki. Voit myös laittaa rei'ittäjän polvien väliin ja puristella sitä yhteen. Rentouttavaa ja virkistävää työpäivän kiireiden keskellä.

Nuukailuniksi

Naimisiin pääsee ilman kalliita kultasormuksiakin. Osta kaupasta muutama päivä ennen häitä kaksi leipäpakettia, joiden sulkemismuovien parasta ennen -päiväys on sama kuin hääpäivällä. Sitten vain muovaamaan sulkimia sormiin sopiviksi, kauniiksi sormuksiksi.

Nautiskeluniksi

Kanelitangot ovat upeita kahvilusikoita. Saat aromit samalla.

Ekoniksi

Jos autosi ei kulje kuin kahdeksaakymppiä, kiinnitä auton takalasiin seuraava teksti: Ajan 80 km/h ja säästän ympäristöä!

Pieni on kaunista

Pikarijogurtin syömisestä ei synny lainkaan tiskiä, kun taittelet kannen lusikaksi. Taito kehittyy vuosien varrella.

Muistiniksi

Muistatko Venäjän lipun värit? Muistisana on valkosipuli. Raidat ovat ylhäältä alas valko eli valkoinen, si eli sininen, pu eli punainen ja li eli lippu. Nyt muistat aina!

Mieliniksi

Kotona leipominen ei enää ole tylsää. Voit ikkunan edessä kuvitella olevasi TV-kameran edessä tekemässä kokkausohjelmaa. Näin viihdytät itsesi lisäksi myös ohikulkevia ihmisiä ja kokkauskin käy kuin itsestään.

Kielletty niksi

Jännittääkö ensisuudelma? Voit harjoitella kielaria ilman kumppaniakin. Ota pehmeähkö tomaatti ja puraise siihen pieni reikä. Sitten vain kieli reikään ja mielikuvitusta mukaan.

Lue seuraavaksi