Junno: Kärpät iloitsee Marjamäen huippupestistä

Oulun Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno iloitsee Lauri Marjamäen pääsystä alan halutuimpaan tehtävään, kiekkoleijonien päävalmentajaksi. Kärpillä on hyvin aikaa etsiä päävalmentaja Marjamäelle seuraaja, sillä mies jatkaa Kärpissä koko tulevan SM-liigakauden.

urheilu
Juha Junno lempipuuhassaanYLE

Oulun Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno on ottanut tiedon päävalmentajan tulevasta vaihdoksesta rauhallisesti.

Kärpät kahdesti peräkkäin SM-kultaan luotsannut Lauri Marjamäki jatkaa seuran päävalmentajana vielä alkaneen kauden, joten Kärpillä on hyvin aikaa sopeutua tilanteeseen.

– Laurin puolesta voi olla onnellinen. Suomen Leijonajoukkueen päävalmentajuus pitkällä sopimuksella on varmasti jokaisen suomalaisen ammattivalmentajan unelma, Junno sanoo.

– Myös Leijonien puolesta voi olla onnellinen. Late on hyvä valmentaja!

Isot saappaat täytetään keväällä

Juha Junno puhuu mieluusti kolmannesta peräkkäisestä kiekkokullasta, jota hänen mukaansa tavoittelee edustusjoukkueen ohella koko kärppäorganisaatio yhteistyökumppaneineen, faneista puhumattakaan.

– Tottakai Kärpät haluaa voittaa mestaruuden. Se on kova tavoite, tiedetään.

– Yhdenkin mestaruuden voittaminen on vaikeaa. Me voitimme sen jo toisen kerran. Joukkueella on kova halu pitä Kanada-malja edelleen täällä.

Hyvä mies varmasti löytyy, ja sitä tiedotetaan aikanaan

Juha Junno

Lisähaasteena Junno mainitsee Mestarien liigan, jonka Kärpät on aloittanut vahvasti. Hän muistuttaa, että Kärpät on kahdesti punnittu sarjan toiseksi parhaaksi seuraksi.

Juha Junno on vakuuttunut, että Lauri Marjamäen isoihin saappaisiin löytyy kauden loppuun menessä jatkaja. Hän luettelee joukkueen aiempia menestysvalmentajia: Kari Heikkilä, Kari Jalonen, Juhani Tamminen ja muun muassa Risto Dufva.

– Hyvä mies varmasti löytyy, ja siitä tiedotetaan aikanaan - viimeistään vappuun mennessä!