Asiakas löi ja potki taksikuskia Lappeenrannassa

Alkoholi oli näkyvässä osassa poliisin yössä Etelä-Karjalassa. Poliisi kirjasi myös pahoinpitelyepäilyn, kun asiakas kävi taksikuskin kimppuun.

pahoinpitely
Poliisin ratsia.
Mika Kanerva

Poliisi sai hälytyksen Lappeenrannan Luukkaantielle ennen kello kahta lauantain vastaisena yönä. Asiakas löi ja potki taksinkuljettajaa niin voimakkaasti, että kuljettaja joutui tarkistuttamaan vammansa sairaalassa. Poliisin tietojen mukaan taksi oli jo maksettu, mutta jostain syystä asiakas oli vielä suuttunut taksinkuljettajalle.

Poliisi löysi epäillyn tapahtumapaikan läheltä. Miestä epäillään pahoinpitelystä.

Reilua tuntia myöhemmin poliisipartio kiinnitti huomiota henkilöauton kuljettajaan, joka ei noudattanut punaista liikennevaloa Lappeenrannan Hietalankadulla.

Puhalluskokeessa mittari näytti törkeän rattijuopumuksen ylittävää 1,38 promillen lukemaa. Epäilty on vuonna 1977 syntynyt lappeenrantalainen mies.

Rattijuopumus oli jo yön toinen, sillä poliisi oli aiemmin ennen puolta yötä saanut ilmoituksen moottoripyöräilijältä. Hän oli omien sanojensa mukaan suistunut tieltä, eikä tiennyt tarkkaa olinpaikkaansa.

Poliisi löysi ruokolahtelaisen vuonna 1981 syntyneen miehen osittain moottoripyöränsä alta Ruokolahden Salosaarentieltä. Hän oli loukannut lonkkansa ja moottoripyörä vaurioitunut pahasti. Puhalluskokeessa miehen tulos oli 0,58 promillea. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus