1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. talous

Vincit ja Javerdel yhdistyvät – uusi yritys listautuu pörssiin

Suomen parhaaksi työpaikaksi kahdesti valittu ohjelmistoyhtiö Vincit on löytänyt hakemansa kumppanin. Muun muassa Tampereella toimiva Vincit ja IT-palveluita tarjoava Javerdel yhdistyvät syksyn aikana.

Kuva: Petri Aaltonen / Yle

Pirkanmaan vuoden työnantajana, Suomen parhaana työpaikkana ja Euroopan kolmenneksi parhaana työpaikkana palkittu ohjelmistoyhtiö Vincit aikoo listautua pörssiin yhdessä it-palveluita tarjoavan Javerdel Oy:n kanssa. Yhdistymissopimus on allekirjoitettu ja listautuminen First North -markkinapaikalle on tarkoitus toteuttaa ensi vuoden alkupuolella.

Yrityksillä on työntekijöitä yhteensä reilut 200. Liikevaihtoa ennustetaan tänä vuonna kertyvän noin 27 miljoonaa euroa.

Vincit ja Javerdel kertovat tarjoavansa yrityksille ja julkishallinnolle samalta luukulta ohjelmistokehityksen, laitteet, jatkuvat palvelut, palvelinkapasiteetin sekä rahoituspalvelut.

Tiedotteessa uuden yhtiön toimitusjohtaja Tomi Pienimäki korostaa, että kaksi oman alansa parasta osaajaa yhdistämällä saadaan markkinoille uusi huippuasiantuntijayritys.

– Se yhdistää pienen yrityksen ketteryyden ja isomman yrityksen kattavan tarjooman. Javerdel ja Vincit tuovat yhdessä tarjolle ainulaatuisen digijytky -konseptin.