Poliisi tavoittelee kolmea nuorta, joilla voi olla tärkeitä tietoja Tesoman murhasta

Poliisi tiukentaa tutkimuksiaan viime joulukuussa tapahtuneessa Tesoman surmassa. Todistajan mukaan kolmen nuoren on nähty kävelevän kohti tapahtumapaikkaa. Poliisi pyrkii selvittämään nuorten henkilöllisyyden.

Kotimaa
Poliisin kuvassa näkyy kolme nuorta kävelemässä Tesoman liikekeskuksen liikerakennusten välissä tapahtumailtana hieman klo 23 jälkeen. Kulkusuunta on kohti Tesoman Valtatietä.
Poliisin kuvassa näkyy kolme henkilöä kävelemässä Tesoman liikekeskuksen liikerakennusten välissä tapahtumailtana hieman klo 23 jälkeen. Kulkusuunta on kohti Tesoman Valtatietä.Poliisi

Poliisin tutkimuksissa on tullut ilmi, että kolmen nuoren miehen joukolla saattaa olla erittäin tärkeitä tietoja Tesoman henkirikokseen liittyen. Sisä-Suomen poliisin tiedotteen mukaan todistajat ovat nähneet "huppariporukkaa" kevyenliikenteen väylällä, sen korkeimmalla kohdalla, jossa on penkki.

Poliisin tiedossa on, että uhri on seisoskellut kyseisen penkin luona välittömästi ennen henkirikosta. Todistajan mukaan "huppariporukkaan" kuului kolme nuorta miestä, joista yhdellä oli musta huppari.

Hupparin yläselässä oli joko kirjoitusta tai kuvio. Todistajien arvion mukaan nuoret olivat 15-20 -vuotiaita.

Poliisi pyytää nuoria ilmoittautumaan taikka henkilöitä, jotka arvelevat tuntevansa nuoret, ilmoittamaan tietonsa poliisille. Yhteydenottoon voi käyttää joko sähköpostia pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai soittamalla numeroon 029 5445317.

Yhteyttä voi ottaa myös lähimpään poliiisiasemaan.