Robin haluaa levittää positiivista influenssaa

Laulaja Robin Packalen on valittu Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi. Pophiteistään tunnettu teini-idoli jakaa kiitosta lähipiirilleen ja kertoo saavansa liikunnasta uutta virtaa.

viihde
Laulaja Robin Packalen vastaanotti Vuoden positiivisin suomalainen -tunnustuksen lauantaina Turussa.
Laulaja Robin Packalen vastaanotti Vuoden positiivisin suomalainen -tunnustuksen lauantaina Turussa.Jouni Koutonen / Yle

_Frontside Olliella _ja sitä seuranneella hittiputkellaan nuorten suosikiksi noussut turkulaislaulaja Robin Packalen kukitettiin lauantaina valtakunnan myönteisimmäksi henkilöksi vuonna 2015.

Valintaraati ei tohtinut nuorelle miehelle antaa vielä palkintoa elämäntyöstä, mutta kehui, kuinka tällä on jo varhain ollut unelmia ja tavoitteita. Hän on myös pitänyt niistä kiinni. Samalla hän on toiminut nuorelle fanikunnalleen myönteisenä ja kannustavana esimerkkinä.

– Jotenkin hauskaa, kun ei ole tämän asian eteen oikeastaan tehnyt yhtään mitään. Se on tullut aina luonnostaan. Olen etsinyt aina kaikista asioista sen positiivisen puolen.

Jotenkin hauskaa, kun ei ole tämän asian eteen oikeastaan tehnyt yhtään mitään.

Robin Packalen

– Ehkä eniten saan kiittää tästä omia vanhempiani, geeneissä on tullut omanlaisensa positiivinen elämäntyyli ylipäätään. Tietysti myös koko kaveri- ja ystäväpiiri ovat luoneet positiivista ilmapiiriä, jakaa Robin kiitosta läheisilleen.

Kiitospuheessaan Robin nauratti Turun Vanhan Suurtorin yleisöä toteamalla, että hän haluaa levittää positiivista influenssaa kaikille ihmisille.

– Se on juuri näin! Jos on negatiivinen elämänasenne, ei saa mitään aikaiseksi, ei tule uusia ideoita. Helposti vajoaa masennukseen, katsoo kotonaan vaan YouTube-videoita. Positiivisuutta saa vietyä eteenpäin, kun oppii iloitsemaan pienistä asioista. Jokaisesta jutusta löytyy aina se myönteinen puoli.

Robin sai pystinsä Pekka Hyysalolta

Kunniamaininnan ojensi viime vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi valittu, niin ikään turkulainen Pekka Hyysalo, jonkaFightBack Run-tapahtuman yhteydessä tunnustus jaettiin. Myös Robin haluaa muistuttaa liikunnan vireyttä antavasta voimasta.

Geeneissä on tullut omanlaisensa positiivinen elämäntyyli.

Robin Packalen

– Itse ainakin olen huomannut, että kun urheilee, niin tulee tosi positiivinen olo. Ehkä ihmisten pitäisi urheilla enemmän, niin tulisi hyvä fiilis ja mieli pysyisi terveempänä!

Aiemmin tunnustuksen ovat saaneet muun muassa Elastinen, Antero Mertaranta, Wilson Kirwa, Teemu Selänne ja Kiira Korpi.

Positiivarit Oy ja Suomen Nuorkauppakamarit ry ovat valinneet Vuoden positiivisimman suomalaisen vuodesta 1993, jolloin kunnian sai Katri Helena.