Tesoman surmasta lukuisia yleisövihjeitä – kolmikko ei ole ilmoittautunut

Poliisi julkaisi perjantaina valvontakamerakuvan kolmesta nuoresta miehestä, jotka saattavat liittyä surmaan.

Kotimaa
Poliisin kuvassa näkyy kolme nuorta kävelemässä Tesoman liikekeskuksen liikerakennusten välissä tapahtumailtana hieman klo 23 jälkeen. Kulkusuunta on kohti Tesoman Valtatietä.
Poliisi julkaisi vuosi sitten valvontakamerakuvaa kolmesta nuoresta. Henkilöt eivät ole ilmoittautuneet poliisille.Poliisi

Poliisi on saanut lukuisia uusia yleisövihjeitä Tampereen Tesoman surmatutkimuksissa. Viime viikon perjantaina poliisi julkisti kuvan kolmen nuoren miehen joukosta. Kuvan miehillä saattaa olla erittäin tärkeitä tietoja joulukuun lopun henkirikoksesta.

Useat perjantain jälkeen saadut yleisöhavainnot liittyvät kolmikkoon. Sen jäsenistä kukaan ei ole kuitenkaan ottanut yhteyttä poliisiin.

Valvontakameran kuvassa näkyy kolme nuorta miestä kävelemässä Tesoman liikekeskuksen liikerakennusten välissä tapahtumailtana hieman kello 23 jälkeen. Kolmen miehen porukasta yksi oli pukeutunut mustaan huppariin.

Poliisi on kertonut, että kaikki surmatutkimuksen aiemmissa vaiheissa julkaistuissa kuvissa esiintyneet on kyetty sulkemaan pois epäiltyjen joukosta. Myös heidän havaintonsa on kirjattu.

40-vuotias mies joutui henkirikoksen uhriksi Tampereen Tesomalla iltayöstä 28. joulukuuta. Mies kulki paikallisesta ravintolasta päätyen Tesoman valtatien viereiselle kevyen liikenteen väylälle. Hänet surmattiin veitsellä kello 23 ja 00.30 välisenä aikana.