Kolme nuorta loukkaantui vakavasti nokkakolarissa – tie poikki Lempäälässä

Hieman ennen viittä sattunut kolari on katkaissut liikenteen tiellä 130 Lempäälässä. Tutkijalautakunta on paikalla selvittämässä, miksi kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa suoralla tiellä.

liikenne
Liikenneonnettomuus Lempäälässä
Yle

Kolme nuorta aikuista on loukkaantunut vakavasti kahden henkilöauton nokkakolarissa Lempäälässä. Toisessa kolariautoista oli kuljettaja ja matkustaja ja toisessa kuljettaja. Kaikki kolme on viety hoidettavaksi Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Onnettomuus sattui tiellä 130, eli vanhalla kolmostiellä, noin 17 kilometriä Tampereelta Valkeakokselle päin. Paikassa on 80 kilometrin nopeusrajoitus ja hyvä näkyvyys. Sadan metrin päässä onnettomuuspaikasta alkaa ohituskaista.

Tutkijalautakunta tutkii onnettomuutta paikan päällä. Tie on poikki arviolta kello 20 asti. Kiertotie kulkee moottoritien kautta.

Onnettomuuspaikalle oli hälytetty kuusi pelastuslaitoksen yksikköä, neljä sairasautoa, lääkärihelikopteri sekä kolme tai neljä poliisipartiota. Ruuhka-aikaan sattunut kolari aiheutti jonoja ja autoja piti käännyttää kolaripaikalta kiertoteille.