SaiPalla kaikkien aikojen momentum – suora verkkolähetys aamujäiltä klo 11:40 alkaen

SaiPa on viime vuosien aikana noussut Liigan vakavaraisimmaksi joukkueeksi. Myös pelillisesti käyrä on ollut nousujohteinen ja joukkue on vakiinnuttanut paikkansa pudotuspelijoukkueena. SaiPa avaa kautensa paikallisottelulla sarjanousija KooKoota vastaan.

urheilu
Ville Hämäläinen
Jääkiekon Liiga käynnistyy tänään Lappeenrannassa kaakon odotetulla paikallistaistolla SaiPan ja KooKoon välillä. Seuraa suoraa lähetystä SaiPan aamujäiltä.

SaiPa lähtee tänään alkavaan Liigakauteen paremmista lähtökohdista kuin koskaan. Joukkue on pelillisesti hilannut itseään viime kausien aikana pudotuspelijoukkueeksi.

Myös taloudellisesti joukkue on sarjan vakavaraisin. Joukkue on on neljän viime kauden aikana tehnyt voittoa yli kaksi miljoonaa euroa ja käytännössä seura on myös velaton.

SaiPan pelaajabudjetti on pysynyt ennallaan viime kaudesta, eli pelaajiston palkkakustannukset ovat Liigan ilmoituksen mukaan 1,8 miljoonaa euroa. Suuri osa Liigajoukkueista on täksi kaudeksi laskenut pelaajabudjettiaan. Eniten pelaajapalkkioitaan on laskenut Espoon Blues, eli lähes pudotusta viime kauteen on lähes 600 000 euroa.

SaiPa avaa kautensa kaakon paikallisottelulla KooKoota vastaan. Seuraa tunnelmia SaiPan aamujäiden jälkeen Yle Areenassa klo 11:40 alkaen.