Mielenilmauksessa vai töissä? Lähetä meille kuva päiväsi tunnelmista!

Toimistossa töissä vai torilla osoittamassa mieltä? Kerro kuvalla ja hashtagilla #yleastudio, missä ja minkälaisissa tunnelmissa olet mielenilmauspäivänä.

Metallityöväki lakkoili viikkokausia vuonna 1971. Kuva: Erkki Suonio / Yle

Suomi pysähtyy perjantaina, kun tuhannet työntekijät marssivat ulos työpaikoiltaan ja osoittavat mieltään hallituksen kaavailemia leikkauksia vastaan. Helsingin Rautatientorilla järjestetään palkansaajien mielenilmaus kello 11–13.

Monet yrittäjät ovat puolestaan ilmoittaneet olevansa töissä ja tukevansa hallituksen esittämiä toimia. "Töissä myös perjantaina 18.9. Ja ylpeä siitä. (siirryt toiseen palveluun)" -ryhmään Facebookissa on liittynyt jo yli 75 000 ihmistä.

**Osallistutko sinä mielenilmaukseen vai oletko töissä? Lähetä meille kuva päiväsi tapahtumista käyttämällä hashtagia #yleastudio. **

Voit lähettää kuvasi meille alla olevalla lomakkeella. Kerrothan kuvan yhteydessä myös, missä kuva on otettu. Kuvia saatetaan käyttää illan A-studion lähetyksessä TV1:llä kello 21.05.

Lähettämällä kuvan alla olevan lomakkeen kautta luovutat Ylelle rajoittamattoman käyttöoikeuden siihen. Yle voi muokata ja jakaa kuvia hallinnoimissaan sisällöissä. Lähetäthän vain kuvia, joihin sinulla on tarvittavat tekijänoikeudet ja muut oikeudet, kuten lupa kuvissa esiintyviltä henkilöiltä. Emme maksa julkaistuista kuvista palkkiota. Lue tarkemmat kuvajoukkoistusten pelisäännöt.

Kokoamme yhteen myös sosiaalisessa mediassa julkaistuja kuvia, joihin on lisätty aihetunniste #yleastudio. Näiden kuvien oikeudet säilyvät kuvan julkaisijalla.

Illan A-studiossa vieraina valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.), tutkimusjohtaja Mika Pantzar Helsingin yliopistosta, yrittäjä ja toimitusjohtaja Jaakko Männistö sekä linja-autonkuljettaja Jukka Hämäläinen. Juontajina Annika Damström ja Markus Liimatainen. TV1 kello 21.05. #yleastudio