Kaksi miestä raahasi naisen pusikkoon Joensuussa – polkupyöräilijöitä etsitään

Kaksi miestä kävi nuoren naisen kimppuun Joensuussa maanantain vastaisena yönä. Poliisi etsii miehiä ja pyytää yleisöltä havaintoja tapaukseen liittyen. Kaksi polkupyräilijää saattoi nähdä miehet, joten heitä pyydetään ilmoittautumaan poliisille.

Kotimaa

Kaksi miestä hyökkäsi naisen kimppuun Joensuussa Sirkkalantien ja junaradan välisellä alueella maanantain vastaisena yönä noin klo 01.00.

Miehet raahasivat naisen käsistä pusikkoon ja kaatoivat maahan. Yhtäkkiä miehet juoksivat pois paikalta. Miehet juoksivat joen ylittävän rautatiesillan ja Siihtalan ABC-liikennemyymälän suuntaan.

Poliisi kertoo, että molemmat miehet olivat tummaihoisia, vartaloltaan hoikkia, sopusuhtaisia ja hieman yli 173 cm pitkiä. Miehet puhuivat ymmärrettävästi suomea ja olivat pukeutuneina tummiin vaatteisiin. Miesten ikä on arviolta noin 20–30 vuotta.

Tapahtumapaikan oli ajanut kaksi polkupyöräilijää heti tapauksen jälkeen ABC:n suuntaan. Pyöräilijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtumaan liittyvistä havainnoista virka-aikaan numeroon p.0295 415 320 tai 0295 456 220. Tietoja voi laittaa myös sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).