Viime tipassa peruttu lento toi suosikkiurheilijalle mutkia matkaan – "Tämä sujuu nyt vähän niin kuin meillä koko kausikin"

Sotkamon Jymyn kapteenin Jani Komulaisen matka pesiskauden päätösristeilylle meinasi tyssätä alkuunsa. Päivälento Kajaanista Helsinkiin peruttiin viime tipassa.

urheilu
Jani Komulainen stadionilla Hiukassa.
Miia Roivainen / Yle

Komulainen harmitteli jo sosiaalisessa mediassa, ettei matka pesiskauden päätösristeilylle ehkä onnistu. Finnair perui päivälennon Kajaanista Helsinkiin henkilöstöpulan takia.

– Vähänhän se harmitti, mutta todella nopeasti tuli tieto siitä, että pääsen lentämään Oulun kautta. Parhaillaan ajamme isäni kanssa sinne, hän on hovikuljettajana. Lento lähtee kello 14 jälkeen, joten ennätän laivaan.

– Matka sujuu nyt vähän niin kuin meillä meni koko kausikin, mestaruuttakaan ei saavutettu helpoimman kautta. Fiilis on kuitenkin hyvä, sain juuri viestin, jossa sanottiin, että laiva odottaa, se ei lähde ilman kapteenia, Komulainen jatkaa.

Pesäpallokauden päätösristeilyllä palkitaan kauden parhaimmisto. Komulaisen lisäksi Sotkamon Jymystä kutsun saivat lukkari Toni Kohonen, pelinjohtajat Mikko Korhonen ja Tuomas Nissinen, joukkueen johtaja Juha-Matti Halonen sekä mediavastaava Antti Haapasalo.

– Toni on jo Helsingissä ja me muut olemme matkalla sinne omin kyydein. Ainoastaan Janin lento näytti siirtyvän niin myöhäiseksi, ettei hän ennättäisi laivaan, Haapasalo kertoo.