Saudiprinssi pidätettiin epäiltynä seksirikoksesta Kaliforniassa

Poliisi tutkii väitteitä, että prinssi olisi ahdistellut useita naisia muurin ympäröimässä talossaan Beverly Hillsin lähellä.

Ulkomaat
Käsiraudat
Milla Holm / Yle

Saudiarabialainen prinssi pidätettiin keskiviikkona Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa epäiltynä seksuaalirikoksesta. Prinssin naistyöntekijä väittää miehen yrittäneen pakottaa hänet suuseksiin, kertoo Los Angeles Times (siirryt toiseen palveluun) -lehti.

Kun poliisi saapui prinssin aidatulle talolle keskiviikkona, niin paikalla oli "bileilmapiiri". Naapurit ilmoittivat poliisille nähneensä verta vuotavan naisen, joka huusi apua ja yritti kiivetä taloa ympäröivän muurin yli pois prinssin pihasta.

Poliisi kertoi perjantaina tutkivansa väitteitä, että prinssi olisi ahdistellut myös muita naisia huvilassaan lähellä Beverly Hillsiä. Kolme naista on nostanut oikeusjutun prinssiä vastaan.

Prinssiä epäillään vapaudenriistosta, pahoinpitelystä ja seksuaalirikoksesta, konstaapeli Drake Madison kertoi Los Angeles Timesille.

Prinssi vapautettiin torstaina iltapäivällä 300 000 dollarin takuita vastaan. Saudi-Arabian suurlähetystö ei ole kommentoinut asiaa Los Angeles Timesille. Lehti ei ole myöskään tavoittanut prinssiä.

Yhdysvaltain sisäministeriön mukaan vaikuttaa siltä, että prinssi ei nauti diplomaattista koskemattomuutta.

Los Angeles Timesin toimittaja kirjoitti Twitterissä, että prinssin talo on 37 miljoonan dollarin arvoinen.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.