1. yle.fi
  2. Uutiset

Santa Parkin vuokravalitus jäi pöydälle Rovaniemellä

Santa Parkin tontinvuokra-asia on jäänyt maanantaina pöydälle Rovaniemen kaupunginhallituksessa. Santa Park vaati sopimusehtojen muuttamista tontista, jonka se on vuokraamassa leirintäaluetta varten.

99999 Korvatunturi
Luonnoskuvaa Santa Parkin leirintäalueesta 2
Luonnoskuvaa Santa Parkin leirintäalueesta. Laelle suunnitellun hotellin luonnoskuvaa ei tässä luonnoksessa ole.Santa Park Oy

Santa Park vaati, että ehtoja korjataan siten, että tontti voidaan vuokrata myös perustettavan yhtiön lukuun. Lisäksi yhtiö vaati vuokran kohtuullistamista.

Toimialajohtaja esitti oikaisuvaatimuksen hyväksymistä siltä osin, että vuokraaja voi olla myös perustettava yhtiö. Tontin vuosivuokraa toimialajohtaja Martti Anttila ei laskisi.

Vuosivuokra on viisi prosenttia myyntihinnasta. Santa Park vaati vuokran alentamista kolmeen prosenttiin ensimmäisen kolmen vuoden ajaksi.

Kaupunginhallituksen kokouksessa perussuomalaisten Jarmo Juntunen esitti keskustan Riku Tapion kannattamana asian pöydälle jättämistä. Vastaesitys voitti tiukasti äänin 6-5.

Juntusen kannalla olivat Tapion lisäksi Reijo Sulasalmi ja Terhi Suoraniemi (sd.) sekä Liisa Helin (ps.) ja Susanna Junttila (kesk).

Lue seuraavaksi