Hyppää sisältöön

Avoimet ovet Mediapoliksessa: Osta vinyyliaarre ja tapaa tv:stä ja radiosta tuttuja

Tervetuloa viettämään Tampereen päivää Mediapolikseen Tohloppiin! Yle avaa ovensa lauantaina klo 10–14. Tule tapaamaan mm. Pikku Kakkosen, Tampereen Radion, Ajankohtaisen kakkosen ja alue-tv-uutisten tekijöitä.

Kuva: Yle

Mediapoliksessa on avoimet ovet Tampereen päivänä lauantaina 3. lokakuuta kello 10–14. Tampereen Radio aloittaa suoran erikoslähetyksen jo tuntia aikaisemmin. Jos et pääse paikalle, Yle Tampereen radiotaajuuksilla 99,9 MHz, 105,3 MHz ja kaapelissa 97,3 MHz kuullaan välähdyksiä päivän hulinasta kello 9–12.

Tule kokeilemaan tv-studiotyöskentelyä ja päivitä samalla itsestäsi uusi selfie puvustamon vaatteissa.

Mediapoliksessa voit tavata tuttuja tv-kasvoja sekä radioääniä. Myös tulevaisuuden tekijät esittäytyvät eli avointen ovien päivässä pääsee tutustumaan myös opiskelijoiden elokuva-, peli- ja musiikkituotantoihin.

Yle Tampereen vinyylilevystö etsii uutta kotia. Sinulla on lauantaina mahdollisuus ostaa tuhansien vanhojen vinyylien kokoelmasta oma suosikkisi. Myynnin tuotto menee kehitysmaiden lasten hyväksi Nenäpäivä (siirryt toiseen palveluun)-säätiön kautta.

Tapaa Katti Matikainen, Nalle tai Pikku Kakkosen juontajia

Päivän aikana pääsee tapaamaan Pikku Kakkosen ja Galaxin juontajia sekä tutustumaan Pikku Kakkosen ja Galaxin lavasteisiin. Mukana hulinassa ovat Nalle, Tuomo, Lassi ja Jaakko.

Katti Matikainen on tavattavissa klo 10–12. Perheen pienimmät pääsevät maalaamaan kello 10–11.30 ja 12–13.45 kuvataideopiskelijoiden ohjauksessa.

Luvassa on myös makkaranmyyntiä, pullaa & kahvia ja lapsille pillimehua.

Tervetuloa Mediapolikseen!