Poliisi: Tampereen Tohlopin rivitalopalo saatettiin sytyttää tahallaan

Samana yönä muutaman sadan metrin päässä tyhjennettiin jauhesammutin yhden huoneiston terassille ja yhden auton päälle.

Kotimaa

Sisä-Suomen poliisi jatkaa sunnuntaiaamuna 20.9. Tampereen Tohlopissa sattuneen rivitalopalon tutkintaa. Palossa tuhoutui kokonaan Katraankatu 5:ssä sijaitsevan rivitalon päätyhuoneisto. Ihmisille ei koitunut vahinkoa.

Poliisin tutkimuksissa ei ole toistaiseksi selvinnyt palonsyytä. Poliisi epäilee, että palo on lähtenyt liikkeelle talon ulkopuolelta, ilmeisesti huoneiston takana olevalta terassilta.

Tekniset tutkimukset ovat edelleen kesken. Poliisi sanoo tiedotteessaan, että se ei voi toistaiseksi sulkea pois vaihtoehtoa, että palo olisi sytytetty tahallaan.

Tutkinnassa on ilmennyt, että Pyydyspohjankatu 23:ssa oli samana yönä tyhjennetty jauhesammuttimen sisältö yhden huoneiston terassille ja yhden pihassa olevan auton päälle.

Poliisilla ei ole tietoa sammuttimen tyhjentäneiden henkilöllisyydestä, kuten ei myöskään siitä, liittyykö tämä tapahtuma rivitalopaloon. Pyydyspohjankatu sijaitsee muutaman sadan metrin päässä palaneesta rivitaloasunnosta.

Poliisi pyytää molemmista tapahtumista tietäviä tai havaintoja tehneitä ilmoittamaan asiasta poliisille, p. 0295445890 tai sähköpostitse osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).