Joogaa ja naisten alusvaatteita treeneissä – jääkiekkoilijan arjesta kertovasta videosta tuli hitti

KooKoon kapteenin Ari Vallinin video joukkueen niin sanotusta normipäivästä jäähallilla on noussut nettihitiksi. Huumoria pursuva klippi näyttää kapteeninsa näköiseltä, sillä Vallin luo joukkuehenkeä myös kopissa pitämällä "suut messingillä".

urheilu
KooKoon kapteeni Ari Vallin seisoo Kouvolan jäähallin käytävällä.
Yle / Juha Korhonen

KooKoon Youtube-kanavallaan (siirryt toiseen palveluun) julkaisema niin sanotusta normipäivästä kertova video on herättänyt hilpeyttä ja se on katsottu jo kymmeniä tuhansia kertoja.

Videolla KooKoo-kapteeni Ari Vallin vie katsojan Kouvolan jäähalliin ja peruspäivään, joka näyttää kyllä varsin erikoiselta.

– Aika nopeasti se idea tuli. Halusin tehdä vähän erilaisen eli en pelaajan peruspäivää ja kaupassakäyntiä, valottaa Vallin klipin taustoja.

Kapteeni paljastaa, että nuorempana videokamera kulki kaveriporukassa mukana ja sketsejä tuli väännettyä.

KooKoon normipäivää kuvailevassa videossa muun muassa kuntopalloharjoittelu päättyy nolosti. Näytelty kohtaus on saanut innoituksensa rajusta todellisuudesta.

Yritin sanoa "Jimmylle", että varo se terapiapallo pomppaa aika reippaasti.

Ari Vallin

– Se kohta, jossa Kurjen "Jimmy" saa kuntopallon päähänsä, tapahtui oikeasti tuolloin aamulla. Yritin sanoa, että varo se terapiapallo pomppaa aika reippaasti.

"Jimmy" on kouvolalaisjoukkueen pakki Mikael Kurki.

Tumpelot huoltajat eivät omasta kopista

KooKoossa kerran viikossa joku pelaajista käyttää kameraa ja kuvaa päiväänsä.

Vallinin videossa pukukopissa pelaajat näyttävät tanssivan hitaita George Michaelin musiikkiin uppoutuneina.

– Aivan loistava artisti. Terveisiä Suurniemen Rikulle Tampereen puoleen. Se aina pianolle pirautteli ja mä lauleskelin vieressä. George Michael on kyllä minulle tuttua musiikkia.

Myös videon huoltajahahmo näyttää osaamisensa suhteen vähintäänkin epäilyttävältä. Kapteeni putsaa heti oman pesänsä.

– Meidän huoltajat ovat hyviä. Välillä on jossain ollut sellaista, että huoltajat ei ihan joka paikkaan kerkiä ja vähän ymmärtää välillä väärin, mitä heille sanoo, naurahtaa Vallin.

Kapteeni ja suut messingillä kopissa

Tällä hetkellä polvivamma ja siihen liittyvä kuntoutus pitävät kapteeni Ari Vallinin muutaman viikon sivussa.

– Pari viikkoa mennään jalka suorana. Sitten aletaan kuntouttaa. Tämä on nyt vähän niin kuin yksilöurheilijan hommaa muutaman viikon ajan.

Kapteeni luo kuitenkin joukkuehenkeä, vaikka ei nyt jääharjoituksissa ja peleissä jäällä olekaan.

Olen ennen sekä jälkeen treenien kopissa ja pidetään suut messingillä. Pikku kainalopieru sinne tänne pitää sen homman letkeänä.

Ari Vallin

– Joka päivä tulen hallille ja pidän hyvää ilmapiiriä yllä. Kun pojat menevat jäälle, niin teen omia juttujani. Olen ennen sekä jälkeen treenien kopissa ja pidetään suut messingillä. Pikku kainalopieru sinne tänne pitää sen homman letkeänä, tietää Vallin.

Vallin on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja myös KooKoon someliiga (siirryt toiseen palveluun)pelaaja. Nyt loukkaantuneena hän myöntää, että välillä on vaikea repiä huumoria tilanteista sosiaaliseen mediaan.

Haastattelutilanteessa löytyy kuitenkin nopea "kuitti" toimittajan kysymykseen, että ehtiikö nyt somettaa enemmän.

– Pelit sotki vähän sometteluja, mutta sen takia mä loukkaannuin, että voin olla Twitterissä ja Instagramissa, veikeilee Vallin aivan pokerinaamalla.

Seitsemästä pelistä KooKoo on napsinut 12 pistettä. Viimeksi kaatui hallitseva Suomen mestari Kärpät.

– Peli kerrallaan mennään. Meillä on tervepäisiä jätkiä ja hurttia huumoria. Työ on kesken, muistuttaa kapteeni.