Koulupoika loukkaantui Tampereella henkilöauton ja pyörän törmäyksessä

Onnettomuus tapahtui iltapäivällä Kaukajärven ja Juvelankadun risteyksessä. Jalkoihin ja päähän vammoja saanut 13-vuotias poika vietiin ambulanssilla Taysiin hoitoon. Aamupäivällä tapahtui toinen onnettomuus, jossa auto törmäsi jalankulkijaan Sastamalassa.

Kotimaa

Tampereella tapahtui iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto ja polkupyöräilijä törmäsivät toisiinsa. Onnettomuus tapahtui Kaukajärventien ja Juvelankadun risteyksessä pian kolmen jälkeen.

Poliisin saamien tietojen mukaan henkilöauto oli ajanut Kaukajärventietä kohti Kangasalantietä, jolloin Juvelankadulta oli tullut Kaukajärvetietä ylittämään lähtenyt polkupyöräilijä. Polkupyörä ja auto törmäsivät ajoradalla, jolloin 13-vuotias poika loukkaantui ainakin jalkoihin ja päähän.

Polkupyörällä liikkunut poika ei käyttänyt pyöräilykypärää. Hänet toimitettiin ambulanssilla Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Suojatieonnettomuus myös Sastamalassa

Tiistaina aamupäivällä tapahtui suojatieonnettomuus Sastamalassa. Santalahdenkadun risteyksessä Puistokatua ylittänyt jalankulkija joutui auton tönäisemäksi ja lensi törmäyksen voimasta muutaman metrin ja iskeytyi katuun. Uhri toimitettiin ensiapuun tarkastettavaksi.

Puistokatua pohjoisen suunnasta ajaneen henkilöauton kuljettajan epäillään tulleen auringon sokaisemaksi, jolloin hän ei nähnyt jalankulkijaa. Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.