Hyppää sisältöön

Taylor Swiftillä eniten Instagram-seuraajia

Uusien tilastojen mukaan amerikkalainen poplaulaja Taylor Swift on Instagramin kiistaton kuningatar. Hyvänä kakkosena tulee tosi-tv-tähti Kim Kardashian.

Kuvakaappaus Taylor Swiftin Instagram-tililtä. Kuva: Instagram

Instagramin varmistamat tiedot kertovat, että kuvapalvelun seuratuimpia henkilöitä ovat nuoret amerikkalaiset naismuusikot ja -näyttelijät. 25-vuotiaalla Grammy-palkitulla Swiftillä on tällä hetkellä lähes 50 miljoonaa seuraajaa, puolitoista miljoonaa enemmän kuin Kanye Westin aviovaimonakin tunnetulla Kim Kardashianilla.

Kuvakaappaus Selena Gomezin Instagram-tililtä. Kuva: Instagram

Kolmanneksi on kivunnut laulajatar Beyoncé hieman yli 47 miljoonalla seuraajallaan.

Kuvakaappaus Barack Obaman Instagram-tililtä. Kuva: Instagram

Vähän yli parikymppiset popparit Selena Gomez ja Ariana Grande pääsivät kärkiviisikkoon noin 45 miljoonalla seuraajallaan. 

Esimerkiksi presidentti Barack Obama jää näistä luvuista kauaksi: hänellä on vajaat viisi miljoonaa seuraajaa.

Indonesialaisia Instagram-seuraajia

Kärkiviisikon seuraajista 85 prosenttia on alle 34-vuotiaita. Eniten naisten Instagram-tilejä seurataan Yhdysvalloista käsin, mutta esimerkiksi Swiftin toiseksi suurin seuraajajoukko tulee Indonesiasta, Kardashianin Iso-Britanniasta, Beyoncén ja Gomezin Brasiliasta ja Granden Meksikosta.

Kuvakaappaus Sara Fabelin Instagram-tililtä. Kuva: Instagram

Seuratuimpien suomalaisten joukkoon kuuluvat muun muassa vaihtoehtomalli ja tatuointitaiteilija Sara Fabel, luontokuvaaja Konsta Punkka sekä poppari Isac Elliot. Fabelilla on noin 470 000, Punkalla 441 000 ja Eliotilla 370 000 seuraajaa. Poplaulaja Benjamin Peltosta seuraa 281 000, Robinia 277 000, muotibloggari Marianna Mäkelää 219 000 ja Cheekiä 206 000 fania.

Facebookin omistama Instagram juhli äskettäin viisivuotista taipalettaan. 400 miljoonan käyttäjän Instagram on jo ohittanut suosiossa pikaviestipalvelu Twitterin, johon luottaa 300 miljoonaa ihmistä.

.
.