Laajasalon kaksoissurman motiivi jää mysteeriksi

Keskusrikospoliisi on saanut heinäkuisen tapauksen tutkinnan valmiiksi, mutta teon syy ei tutkinnassa selvinnyt. Kaksi miestä sai surmansa laajasalolaisessa asunnossa, kun toinen miehistä ampui tuntemansa miehen ja sen jälkeen itsensä.

Kotimaa

Helsingin Laajasalon kaksoissurman motiivi jää hämärän peittoon.

Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi Laajasalossa heinäkuussa tapahtuneen kahden miehen kuolemaan johtaneen tapahtuman tutkinnan.

Kaksi miestä sai surmansa laajasalolaisessa asunnossa, kun toinen miehistä ampui ensin tuntemansa miehen ja sen jälkeen itsensä. Tekoase oli luvaton.

Poliisin mukaan esitutkinnassa ei ole ilmennyt mitään selvää tekomotiivia. Molemmat henkilöt olivat tapahtuma-aikaan sekä huumeiden että alkoholin vaikutuksen alaisina. Tapaukseen ei myöskään liity muita henkilöitä.

Ampuja kuului United Brotherhood -rikollisjärjestöön, mutta poliisin mukaan tapahtumilla ei ole yhteyttä rikollisjärjestöihin.

Poliisi tutki tapahtumia mm. murhana sekä törkeinä huumausainerikoksia, mutta rikokset eivät etene syyteharkintaan, koska molemmat henkilöt ovat kuolleet.