Pekka Pouta ei enää moshaa joka päivä FB:ssä: "Ei naurattanut tämä vitsi enää"

Lähes 17 000 ihmistä joutui pettymään tänään Facebookissa. Porilaisopiskelija ei enää julkaise joka päivä samaa kuvaa meteorologi Pekka Poudasta tanssahtelemassa hevifestarin "tanssiringissä" eli moshpitissä.

Kotimaa
Joka päivä sama kuva Pekka Poudasta moshpitissä  -sivuston profiili- ja kansikuva. Kuvassa ihmisä tanssimassa.
Lore Korpelainen / Yle

Kesäkuussa porilaisopiskelija Vilho Pirttimäki synnytti erikoisen Facebook-ilmiön. Hän päätti julkaista joka päivä kuvan meteorologi Pekka Poudasta moshaamassa hevifestareilla.

Päättömältä kuulostanut idea sai siivet selkäänsä ja nopeasti sivustolla oli toistakymmentä tuhatta tykkääjää. Nyt tämä vitsi on tullut tiensä päähän.

– Alkoi tuntua siltä, että tämä homma on jo nähty. Ei se enää huvittanut minua henkilökohtaisesta, vaikka ei se aikaa vienyt kuin 30 sekuntia päivässä, Pirttimäki selittää.

Aivan lopullinen päätös ei ole, sillä Pirttimäki on pohtinut vaihtoehtoja homman jatkumiseksi.

Aika ohutkin vitsi voi huvittaa ihmisiä varsin pitkään.

Vilho Pirttimäki

– Jos vaikka löydän jonkun kaverin tekemään sitä. Ihan tuntemattomalle en viitsisi antaa tätä. Toinen vaihtoehto on jatkaa kuvan julkaisua vaikka ensi kesänä, kun festarikausi pääsee käyntiin.

Mikä on tarinan opetus?

– Aika ohutkin vitsi voi huvittaa ihmisiä varsin pitkään. Mielenkiintoista oli myös se, miten ihmiset lähtevät tällaiseen mukaan.